Kuda ideš kada odeš?

Na nekom tuđem jeziku postoji rima za ono što kod nas u istu rečenicu ne stane.


30.04.2018.

Eto, ne znam

Ostat cu ovde sve dok mi neke stvari ne postanu toliko normalne da ih vise ne primjecujem. Npr. Afrikanku koja napakuje onu prtenu Bio kesu svakoraznim proizvodima i onda je direkt sa kase prebaci na tjeme i tako iseta iz Lidleta, a mene sa sabaha razvaljuje migrena tako jako da mi je vlastita kosa teret. Kad mi sve ovo, skupa sa jezikom, dosadi vratit cu se u Bosnu u neku selendru gdje ces nam ti napraviti kucu okicenu prozorima sa sve cetiri strane svijeta. Spavaca soba ce biti sa istocne strane, a mimo svih zakona negdje ces smjestiti i bastu dunja. I jos, podovi moraju biti od dunjina drveta. Ne znam je l' to moze, al' eto nek bude. Uz uvjet da negdje postojis. Ha ja. Bez toga ne bi valjalo.

29.04.2018.

Watafak

Sta se ovo desava na blogeru jebem ti i administratore i bloger i jos svasta no mi se ne nabraja. Pa nemam mi nigdje starih postova i starog izgleda bloga. Sve ovo treba opasati virusom, napuckati ga ko starog pujdu i pustiti da pojede i blogere i blogove u tri pmaterine. Necu vise ni pisati! Selim se na lazni blog, izem ti i blogerovanje.

16.04.2018.

Keiner

Sabura, sine Brute. O(d)cuti.O(d)cekaj. Ljudi su ionako govna, a ljud je samo plod maste.

15.04.2018.

Dakako

15.04.2018.

Od gazije do haramije

Otanjila se dusa u covjeka da se tacno vidi koliko je ko govno. Je*bem ti insana kome je rijec ko tariguz, a cast i obraz u ravni sa djonom rudarske cizme.

...